O tvrtki

 

POVIJEST

Na poljskom tržištu postojimo od 2000. godine. Od prvog dana poslovanja blisko surađujemo s nizozemskim tvrtkama kako bismo ujedinili poljske zaposlenike s poslodavcima koji rade u Nizozemskoj i Belgiji. U različitim dijelovima Poljske trenutno imamo deset ureda.

Od početka poslovanja osvojili smo povjerenje tisuća ljudi, koji su preuzeli sigurne i stabilne poslove u inozemstvu kod tvrtki poslodavaca, a taj broj se stalno povećava. Našim kandidatima nudimo sveobuhvatni niz usluga počevši od pomoći s osnovnim formalnostima, preko organiziranja prijevoza i smještaja, do savjetovanja i pomoći tijekom zapošljavanja.

VJERODOSTOJNOST

Naš glavni izvođač je tvrtka E&A Uitzendbureau B.V., koja ima urede u različitim dijelovima Nizozemske. Nizozemska tvrtka pripada holdingu LUBA Groep, koji okuplja nizozemske i belgijske agencije za zapošljavanje.

Registrirani smo na Trgovačkom sudu u Rijeci (u sudskom registru) pod MBS broj: 040398126. Temeljni kapital Društva je 20.000,00 Kn. Naša agencija bila je jedna od prvih koja je prihvatila izazov izgradnje sveobuhvatnog sustava koji je mnogim ljudima omogućio da se legalno u inozemstvu. Kao agencija za zapošljavanje, utemeljeni smo pri Ministarstvu rada i mirovinskog sustava, upisani smo u Knjigu evidencije agencija za zapošljavanje pod potvrdom broj 230/19. Štoviše, mi smo član Hrvatske udruge poslodavaca (HUP). To je unija poslodavaca čiji je glavni prioritet održavanje dobrog imidža industrije agencija za zapošljavanje, osiguravajući da se zakoni i standardi poštenog tržišnog natjecanja poštuju od strane subjekata koji su povezani s agencijom za zapošljavanje.

Tražite li stabilno i sigurno zaposlenje u inozemstvu pod privlačnim financijskim uvjetima?

Popunite obrazac za prijavu danas i prijavite se za posao po vašem izboru. Korištenjem našeg znanja i iskustva potrudit ćemo se da se pridružite tisućama naših zadovoljnih klijenata!

Nudimo zaposlenje u inozemstvu, to sporazumijeva različita zanimanja i djelatnosti za iskusne zaposlenike, kao i za nekvalificirane radnike. Preuzmite našu ponudu.